Over ons

RVS Design is gespecialiseerd in de verkoop en in de realisatie van RVS producten in heel Nederland. Desgewenst combineren wij RVS met glas. Dankzij onze expertise en ons grote netwerk van specialisten en toeleveranciers, kunnen wij alle denkbare RVS-producten en projecten realiseren. Wij gaan graag de uitdaging met u aan!

Offerte aanvragen
Via het offerteformulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvraag doen. Vervolgens ontvangt u van ons per e-mail een uitgebreide offerte met extra informatie en een prijslijst van onze maatwerk-producten.

Werkwijze
Na uw akkoord op de offerte, ontvangt u een tekening ter goedkeuring zodat u de maten nog kunt controleren. Eventueel verzorgen wij voor u de inmeting. Na uw goedkeuring op ons tekenwerk wordt er gestart met de productie en zorgen wij ervoor dat het product bij u wordt afgeleverd. Indien gewenst verzorgen wij ook de montage voor u.

Bezoek showroom
Diverse producten kunt u komen bezichtigen in onze showroom in Capelle aan den IJssel (regio Rotterdam). Graag vooraf een afspraak maken per telefoon of e-mail. Voor meer informatie kunt u terecht op onze contactpagina.

Minder validen
Onze showroom bevindt zich op de 1e verdieping, alleen bereikbaar via een trap. De showroom is dus helaas niet/slecht bereikbaar voor minder-validen.

RVS Products
RVS Design is onderdeel van RVS Products, dé webwinkel voor RVS producten met het grootste assortiment van de Benelux. In meer dan 1.000 productcategorieën vindt u meer dan 50.000 artikelen voor het realiseren van uw project.